Call of Duty 4: Modern Warfare 4th Prestige
CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Όνειρό μου... ο ουρανός !


Τους είπα πως το όνειρό μου είναι να πετάξω..
να πλανιέμαι ελεύθερη στον ουρανό..
να νιώθω το δροσερό αέρα να χτυπάει το πρόσωπο και το στέρνο μου και να περναει μέσα από τα δάχτυλά μου..
να αισθανθώ τη στιγμή της απόλυτης ελευθερίας.. όχι για πολύ.. όσο αρκεί για να την εκτιμήσω..
τους είπα πως θέλω να χαθώ στο γαλήνιο γαλάζιο, στη λάμψη του ήλιου, στις μαγικές, παρθένες μυρωδιές της φύσης, ..στο όνειρο ..σ τη ζωή…. 
Τους είπα πως τα φτερά της ψυχής μου είναι μουδιασμένα.. αλλά δε θα πάψω να προσπαθώ.. κάποια μέρα θα αποδράσω από τα δεσμά που έχουν δημιουργήσει γύρω μου..
τους είπα πως θα τα καταφέρω.. και θα το κάνω.. όχι για να αποδείξω σε εκείνους οτί μπορώ.. αλλά για να το ζήσω..
ΓΙΑ ΜΕΝΑ !

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

- Αυγή -

Για μένα η αυγή ήσουν εσύ.. -το ομορφότερο όνομα- .. ήσουν η χαρά μέσα στη χαρά μου.. η λύπη πριν τη λύπη μου.. ήσουν το φως μου γαλήνευε τη καρδιά μου.. η φωνή που ήθελα να ακούσω.. τα μάτια που πάντα ήθελα να βλέπω..
Άγγελε μου..
Όμορφέ μου άγγελε…… ψυχή μου... τίποτα δεν είναι αρκετό… καμμία λέξη δε μπορεί να χωρέσει τα αισθήματά μου για σένα.. καμμία φράση και κανένα ποίημα… εσύ ήσουν τα λόγια..οι φράσεις .. τα ποιήματα.. ΕΣΥ !  Η εικόνα σου και μόνο.. Όλα αυτά που ήσουν και θα είσαι για πάντα για μένα.. ακόμα κι αν βρίσκεσαι κάπου αλλού.. κάπου πολύ μακριά αλλά συγχρόνως και πολύ κοντά μου.. ποιος ξέρει άραγε....
Περιμένω ακόμα ένα σημάδι σου.. ένα ψίθυρό σου.. ένα νοερό άγγιγμά σου.. να φέρει και πάλι το χαμογελό που έφυγε μαζί σου… Τώρα πια πιστεύω στους αγγέλους πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.. πρέπει να πιστέψω.. έτσι σε φέρνω κοντά μου.. και το έχω τόση ανάγκη αυτό…
Σ’ αγαπάω με όλη τη δύναμη που μου δίνει η καρδιά μου..
Σε σκέφτομαι...
Μου λείπεις...
Σ’ αγαπώ

7/2/2011